WazzEngland

Saját kis szenvedéseim, faszságaim, élményeim Angliában! Sok-sok fotóval illusztrálva, marhaságokkal fűszerezve!

Friss topikok

  • justStevee: @diggerdriver: neked szabad ha tetszik ;) (2013.11.20. 11:28) Szigorúan felnőtt tartalom!!!!
  • justStevee: @k3y: köszi az infót ránézek htmlben és ha megvan ez a sor akkor kijavítom :D remélem meglesz mert... (2013.07.31. 22:12) Nehéz a modellek élete...
  • justStevee: @k3y: köszi az infót :D Újabb dolgot tudtam meg :D Bevallom el se tudtam képzelni hogyan működhet ... (2013.07.31. 09:28) Sokminden és Isle of Wight
  • justStevee: @ChristineK: Gyönyörű és érdekes hely. Hogy bővített bemutatás mikor lesz azt nem tudom mert most... (2013.06.23. 21:25) New Forest
  • justStevee: @ChristineK: Szia! Örülök, hogy tetszik :D És nem kell tőlem semmit se akarni :D fogok írni csak ... (2013.06.18. 12:09) Gyorspost

Szopóroller Vol 3... de azért mégsem olyan szar a helyzet..

2012.10.16. 10:31 justStevee

Kicsit sűrű és érdekes volt ez az elmúlt pár nap így elmaradtam a blogolással, de most pótolom.

Kezdem a költözéssel. Ilyen gyorsan még életemben nem költöztem. Kockulok bent a szobámban és egyszer csak megjelenik az Ati és közli, hogy pakoljak össze, mert egy óra múlva találkozunk a Daniellel, mert költözöm az új helyemre. Na mondom ez igen, úgyhogy gyors pakolás és irány az office, mivel ott találkoztunk a Daniellel. Az új helyem New Addingtonban van. Itt a wikis cucc róla természetesen angolul:

http://en.wikipedia.org/wiki/New_Addington

cp_new_addington.jpg

Eddig még nem volt időm felfedezni, mert szombat este költöztem át. Szombaton épphogy csak berendezkedtem és a laptoppal is csínján kellett bánnom, mert nem volt átalakítom az angol hálózathoz, de ez szerencsére már megoldódott. Úgyhogy szombat este kb. alvás. A vasárnap meg eltelt kockulással, film nézéssel.

Hétfőn reggel Daniel felvett és elvitt a suliba, mint később kiderült ez volt az utolsó napom.

Az igazán érdekes és macerás dolgok hétfőn délután kezdődtek. Szombaton még úgy volt megbeszélve, hogy a Daniel 1-re jön értem, eldob az Atiékhoz és ő eljön velem NI numbert intézni, hát ez nagyon nem így lett. Reggel kiderült, hogy a Daniel csak 2-re jön értem. Ez még nem is lett volna gond, csakhogy mikor odaértünk, akkor derült ki, hogy nem az Ati visz, mert neki szombaton adott a Daniel egy plusz melót. Igaz ők megbeszélték, hogy a Daniel kidob Tootingba a Job Centre Plusba, de ő meg megfeledkezett róla és nem tudott elvinni , mert 4-kor tárgyalása volt. Akkor most mi legyen... persze fejetlenség, kapkodás amit én kifejezetten gyűlölök. Az lett a végeredmény, hogy Ati eldobott Wallingtonba és onnét mentem busszal tovább. Még jó hogy van gps a telefonon és jól is működik, így odataláltam, de túl szép is lenne ha csak ennyi lenne a történet. A sok szarozás és hosszú buszozás miatt sikerült pont zárásra odaérnem, úgyhogy buktam az NI interjút.... mindegy lesz kérve másik időpont, mást nem tudok tenni. Ma beszélek is a Daniellel, hogy legyen olyan kedves és kérjen nekem új időpontot és nem azért mert én nem tudnám megtenni, hanem mert az Orange-os percdíjaim kibaszott szarok, magyarról meg nem akarok hívni..

Visszafelé újabb móka, nem tudtam mi az új címem, sőt még a Daniel sem :D Így az lett, hogy Tootingból elbuszoztam West Croydon Bus Stationre és ő ott felvett. Először azt akarta, hogy menjek egyedül, de mivel nem érte el a Leslie-t, így maradt az, hogy ő hazahozott. Kaptam némi pénzt, mert ugye majdhogynem üres a zsebem, hogy tudjak kaját venni, meg feltölteni az Oystercardom, hogy tudjak utazni. Mivel ma, azaz kedden be kell mennem az officeba és majd kivisz egy másik sulihoz, mert egy másik suliban leszek helyettesítő caretaker. Azok számára akik múltkor nem értették ezt a dolgot. A lényeg, hogy a cégünk fő profilja a takarítás. Iskolák, könyvtárak, közintézmények, stb. de sok esetben ki vagyunk helyezve caretakernek, ha az ottani caretaker beteg, vagy valamiért nem tud éppen menni. De a caretakerek az iskolákban általában állandó emberek, sőt a legtöbb esetben idősebb, nyugdíj közeli emberkék. Illetve a caretaker az állami meló, csak mivel a cégünk jóban van az állami céggel így sok helyen mi helyettesítjük a caretakereket illetve a takarítókat.

Kiderül, hogy milyen lesz, az előző tetszett csak az volt a rossz, hogy ott nem volt a caretakernek külön „irodája” és így szinte egész nap mászkálhattam, illetve az 1:30-3:30-ig tartó szünetet el kellett valahogy töltenem és a 4 napból csak 1 nap sikerült jól eltölteni. Az se biztos, hogy egész napos lesz lehet, hogy csak reggeli nyitós és délutáni záros, de ez majd kiderül. Ha egész napos lesz az se baj csak legyen egy hely ahová visszavonulhatok. Most még van pár órám pihengetni. Azt 12-1 felé hív a Daniel, hogy mikorra menjek az officeba. Igazándiból kifejezetten jó ez a caretaker dolog, mert napi 8 órák megvannak ha nyitok-zárok, az meg pénzben teljesen jó.

Az albérlet is jó. Egy kis szoba, az ágyon kívül kb. semmi sincs benne, de egyenlőre ez is elég, meg ez csak átmeneti, ahogy alakulnak a dolgaim úgyis keresek magamnak valamit Croydonban, közel az officehoz, mert amíg nem tudom letenni a jogsit és nem tudnak kocsit adni, addig marad ez a felvesznek az officenál és kivisznek az adott munkára, persze ha könnyen megközelíthető akkor elbuszozom, vonatozom, vagy akármi. Persze pár apróságot majd veszek a szobámba ami feltétlen szükséges.

Azt hiszem most így ennyi. Ha ma történik valami extra akkor arról beszámolok, mondjuk este, de esélyes, hogy az új suliról beszámolok.

Szép napot mindenkinek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wazzengland.blog.hu/api/trackback/id/tr394851511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása